nyårsmorgon!

gooddaygoodday!! har sovit 4 timmar somnade 6 imorse vaknade 10!!..tänker för mycke så ja inte kan sova..

lägger inn lite bilder nu hade ja tänkt, orkar inte skriva..lång dag framför mig..


juldagens vimmelbild ifrån konrad..kommer flera egna bilder



De här är min snygging, bilden tagen första gången vi träffades




haha 1 vecka efter på modevisning ujuj





första veckorna min nallebjöööööööööörn




hahaha,min älskling är upptagen med något o jag hade tråkigt!





fyfaaan 30/12

har inte  skrivit något nu på några dagar, har varit så jävla sjuk!! ush har inte varit så sjuk på flera år, vinterkräksjuka feber o hela rullen, min underbara o stackars pojke fick ta hand om mig medans jag låg som en död pannkaka i sängen, han kom med fina presenter o gjorde vätske ersättande till mig.. evigt tacksam pusspusspuss !! kolla inn bjuty.se världens bästa sida har jag hört:)

Nu är jag frisk igen o måste komma igång med allt..fan asså gick till mamma som jag brukar göra ifrån kilen, jobbigaste jag gjort på länge snacka om att man får dålig kondis av att bara ligga sådär haha..

nyårs firande imorgon , blir några stycken ska till bluemoon där ale spelar, vill igentligen inte dit men måste fira med ale ,  första nyåret tillsammans, blir snart 1 år med han:)

har så jävla mkt energiii!!!! iiiiiiiiii vill bara springa 10 mil eller nått!!


25/12

Sitter här färdig fixad..väntar på ale o charles dom skulle hämta mig , vi ska till tidölindö o festa lite o äta o så :) kommer bli så jääävla kul!! hade världens mys igår med älsklingen!! blir konrad ikväll eftersom han spelar där..hoppas han bara tar med sig diggen..


tror grannarna klagar snart haha spränger högtalarna snart!!! älskar house!

24/12

ååh världens bästa jul..hinner med ett litet inlägg..hade jättekul igår älskar min familj dom är så roliga! hos mamma nu inväntar min bror..sen blir de en massa god polsk julmat!!=))o ikväll julfirande med min älskling..en perfekt dag:)

23/12

Carro kom förbi här nu:)

sprang o handla sista julklapparna igår fy vad folk de va.. träffade ale mot kvällen åt en romaniskt middag på grekiska..beställde gyros gottgott!! sen bar de av till han satt på mig mina nya underkläder som jag hade köpt till mig till han hahahah..mm..

Idag så ska man iväg på julmiddag med hela pappas släkt..julkaos de kommer bli där då som varje år! mot kvällen blir de hem till ale:)

Imorgon ska man fira jul med mammas famlij,blir kul! mot kvällen fira jul me pojken , han förslog utgång med hans bror , men jag vill hellst sitta hemma med honom o mysa på julen!! torsdag därimot blir de utgång med en massa,han spelar på bluemoon,blir väll antagligen att man går dit men vet inte..kommer va så jävla mycke folk bara!

kommer va helt slut till i helgen sköönt..

tja!

22/12

snart jul..ska handla sista klapparna idag med carro , hon är här vi dricker lite kaffe o fixar lite..ska ta en fika med min gube sen..han spelade på pluto sista timmen på restaurang festen igår de gick tydligen jätte bra!! han kom hem dyngrak hahah så jävla söt va han!!

ikväll är de kalle bah på konrad vill gå o kolla men vet inte om ja pallar de faktiskt..vill mysa me bejbi! han e så gossiiiiiiiiiiiiiiiiig!!

hatar hatar hatar fakturor!! fan ska man behöva bli vuxen för?! ja känner mig fortfarande som 14 ibland!!


20/12 uh?

har spenderat hela dagen hos ale som vanligt..blir lätt tjaffs när man umgås så mkt.. man måste lyssna på varandra o lita på varandra!

rasmus har kommit hem från london,tänkte träffa han ikväll men både han o jag orkar nog inte,han har jobbat hela dagen o va helt slut!

älskar bearnie(stavas hur?) sås så jävla gott!!


lite bilder kanske?20/12



Maria o jag på en fest nånstans..





jag i turkiet med en massa roliga människor!



min söta nallebjörn!



rasmus o jag en krogskväll






godaste calamarin jag nånsin har ätit!!!




stor club i turkiet!!

onsdagen

då var man ju ute på en trubadurkväll med john o ale som spelade den kvällen i pauserna..hade riktigt trevligt levent bjöd på shotts o tog bilder o alla var bara allmänt flummiga..vimmelbilderna var dock väldigt osmickrande hahaha...


Här hälls dom upp yummi.


Här dricks dom upp..not so yummi..



john o jag i baren såklart!



o här är dom söta pojkarna ale o levent!



innan krogskvällen  fixar lite sköna äggmackor åt grabbarna haha då john insisterade på att fota


19/12

vart utgång igår ändå..var på pluto kollade på machines lr nu va han heter våldtäkts män låten snubben haha..hade ganska kul men de va så mkt folk att bara trappen upp till rökterrassen tog en evighet att ta sig förbi.. mkt folk man kände o inte hade träffat på länge var där..kulkul..idag har inte varit så värst rolig vakna upp med en dundrande huvudvärk.. ikväll har man bara kollat på film med mamma..älskar min mamma så otroligt mycke...fattar inte  hur ja kunde vara så elak i tonåren..

same day bored

aa..uttråkad justnu..funderar på vad jag ska hitta på..fick en tidig julklapp av carro naomi campbell parfym o phc shampo balsam o hårmask:)  hon va så fin i sin nya frisyr!

kikar på pimp my ride guu va ondödigt..kan dom inte skänka mig en bil istället haha..

åååååååååå .. va ska man hitta på en torsdag kväll?  har aldrig varit en kaffe drickare men har kommit på mig själv med minst 3 koppar per dag dom senaste veckorna..vad hände där?

jajaja..


18/12

orkar inte skriva så mkt...lite tjaffs e rätt trött på det faktiskt.. är så nära på att bara ge upp o skita i allt..men lite svårt när de är en person man verkligen älskar..men jag tror det blir bättre har ju varit så jävla bra det här kanske vi behövde..'

varit på stan idag suttit o käkat lite me carro o tog med mig lilla jackie också..de är ju svinkallt ute!

 är rätt seg justnu o lite småsne men kanske beror på hormonerna just den här veckan haha...

carro kommer förbi snart hon har varit o klippt ssig..blir kaffe o sockerkaka mmm!!

snart skolan..då kommer jag inte ha tid för något alls knappt..pluggapluggaplugga

17/12

jahapp.. en väldigt nära tjejkompis vart misshandlad inatt..det är förjävligt för ingenting..helt jävla onödigt..bra av henne att kolla sig på sjukan iaf efter lite tjat lr rättare sagt mkt från ale o mig..man vet aldrig vad som kan bli fel efter att blivit hoppad på skallen:// e pisst off...

Igår va trevligt hittade 2 kavajer åt ale men dom passade inte så bra hahahhah...julbordet va spänd stämmning va bara kvar en timma sen kom john o ale o hämtade mig..vart bara lungt resten av kvällen..

Idag så gick man upp o storstädade hela ales lägenhet så nu är de rent o fint:) har spelat lite spel med bejbi o john satt vid sin kära dator inte så ovanligt faktiskt haha..nu har jag fått 2 karlar att ta hand om ;Dikväll spelar ale john ska hänga vid dj båset .. ska vara snäll o hålla han sällskap alltid lika roligt! måste måla naglarna o fixa mig först ska ja dricka upp mitt kaffe för de värsta jag vet är att stressa!

måste bara säga att jag har världens bästa pojke , fick ett par nya söta skor och underkläder av han igår/idag! såå glaad är jag !! :D


min vän rasmus är i london justnuu är så avundsjuk vill också!!


sötaste lilla jinx kom just på att ja glömde städa buren!!


16/12

nyss kommit till mamma ..tog en promenad ifrån ale hit..ska på loppis med min gudmor/moster..Kommer bli kul tror jag..hon har gått igenom så mycket på sistonde tror hon behöver någon där..familjen är mycket viktig anser jag :) Ikväll bli det julbord med mitt gammla boende..lång historia ..men de ser jag framitmot..
julklappar puh..
herregud jordbävning i malmö!


Här sitter carro med våran hamster sorry john snor dina fina bilder!:Djohnnorrby.se

15/12

Nu har de gått en helg..har inte hunnit skriva någonting.. förrens nu:) i fredags så var jag och rasmus till konrad där ale spelade dansade o hade kul..rasmus mådde dock lite illa så han gick hem rätt tidigt..hade sällskap av john en assköön snubbe!=)Lördags så drog jag till carro på morgonen vi skulle måla och fixa hennes lägenhet..askuul ..fick stressa lite mot slutet bara för att vi skulle dra till konrad som vi bestämmde  i sista minut..medans vi fixade oss o tog en bärs så hörde vi nå skrik o stojj utanför fönstret då var de damernas elit innebandy lag som sprang runt nakna mitt i vintern haha skulle ha filmat hann inte!!  kikade bussen den gick23.30 fick springa till den eftersom kl var redan 5 i halv.. på vägen dit så sa carro att vi aldrig hinner vi måste korsa bäcken häärborta..ajo visst hon sa till mig att inte plumsa i och det FÖRSTA hon gör är just det..hahahah ...hon hälsar er alla att de inteva nå kul SVIIIINKALLT!!! hahah.. vi kom iallfall fram till konrad helskinnade o glada o carro lite smått frusen och blöt..dansade hela kvällen i dj båset med ale john carro ..efteråt vart de en efterfst hos ale smakade lite raki o rom som de bjöds på ush ush..mot slutet vart väll vi lite smått fulla för festen slutade med att vi kollade på animerad porr!!hahahahahahah
NU sitter jag här med carro vi ska iväg snart o avsluta lägenheten ..kallt som fan ute.. jag o carro går överallt nuförtiden en jävla massa motion..kaffekafeekaffee mmm



Jag o bejbi i båset.


John o carro :)




Här något helt annat en kväll i bodrum turkiet haha












11/12

Alltså helt otroligt vad folk kan vara dumma..tror alltid gott om alla..borde kanske sluta med det..falska fittor!
Satt  på pitchers igår med fia o höll carro sällskap..dom ville ut..men jag pallade inte , killen kom o hämtade mig.. han va alldeles glittrig haha efter modevisningen dom hade varit på,åkte till deras kontor hade inte varit där än..dom skulle inreda med lite vita fotöljer och sådär..kommer bli riktigt bra är så glad för ale . john sov över hoss"oss"..rolig kille dedär:)
Har inget att dölja det här är allteftersom bloggen..fia snacka en massa bullshitt först till killen att jag skulle vara otrogen mot honom om han åkte till sthlm och osv(vilket jag aldrig skulle vara)..jag bara skrattade och imorse sa hon att han hade frågat fia om hon ville följa med hem, men ehum han skulle aldrig följa med en slampa som legat med halva stan!DET är vad jag kallar idioti ! hahaha fan man får aldrig vara ifred i småstäder som dom säger?..TUR att jag har världens bästa pojke!!<3 SO BACK OFF JEAOULUS BITCHES! haha..
Idag har jag varit på försäkringskassan, fixat lite med en resterande skuld..hatar dom där..träffade på charlotta i trappen också hon jobbar på sysselsättning och försörjning ,hon e så gullig:)
O nu sitter jag här med min kopp kaffe o lyssnar lite musik..en härlig start på dagen va ?;)Rasmus kommer förbi vid 2 när han slutar jobba, sitta här och snacka lite skit!
Blir galen snart,letar lägenhet som en TOK..så många sökande och så lite lägenheter..



Söta rasmus och jag!

10/12

Har inte skrivit på ett bra tag..men tappade lusten efter att carros digital försvann..hade en massa roliga bilder på varje dag som jag skulle lägga inn!!!!=( får väll skriva ändå då...Idag har de varit rejält ruggigt..har varit ute på djäkneberget med hundarna..carros o min..Har aldrig sett min hund så jävla ättrig!! han ville äta upp douglas som är typ 15 ggr större än honom haha de såg så kul ut o douglas ville ju bara leka!
 ale e på nån modevisning i eskilstuna skulle dit o fota med jobbet o så..mer kan ja inte säga hehe..han skulle komma hem till 11 sen skulle han john o andre(j)? ner till silk o konrad..(krogar)..Vafan ska jag göra då ?? tycks ju förfan itne finnas nått annat att göra i den här stan en att gå ut och supa, o de vill ja inte göra har tappat suget TOTALT för krogen..iaf här i västerås..sitter mest hemma o kollar lägenheter jobb o läser vettiga saker på internet när vännerna är ute..
är helt pigg är på min tredje kopp kaffe så inte undra på..funderar ändå på att gå ner till carro hon ska jobba ikväll på pitchers..(en pub typ)..hålla henne lite sällskap..fårse hur det blir..
Börja plugga igen den 12januari..ser framimot de!! psykologi är så jävla kul !! men kan nästan inte tänka mig som psykolog haha..tur att jag har tålamod..ibland kanske lite FÖR mycket..
sitter o lyssnar på gammla låtar en massa minnen ifrån newyork..det var den bästa tiden i mitt liv..bodde därborta..jobbade levde livet ..åååh.. men var tvungen att åka hem till sverige har en familj som behövs att ta hand om..men efter skolan funderar jag starkt på att kanske åka dit o starta eget??vem vet vad framtiden bjuder på för överraskningar!!




jack såå sööt!!







(en utav alla roliga saker man sysselsatt sig med i NY!!)

RSS 2.0