lite värme i kalla sverige

ja, idag har det iaf varit ganska bra väder.. hösten är på väg.. funderar på om jag ska sälja mina höst stövlar ja nyligen köpt eller inte... dom är i en sån konstig brun färg.. congac kallas den.. Fårse har så svårt att matcha med någonting..

Ehum , sitter o väntar på segot ale.. ska iväg en stund ifrån lillen jag skaffat.. ska bli så skönt att få en lugn stund , han tar all fritid jag har.. precis som en bebis , men ändå inte..

jobbat idag och sen varit på en fika/picknick med brorsan och mamma.. satt ute i rudbecksparken på en filt med vovvarna.. lovley..


jahopp.. ska väll stänga ner skiten nu ..

nonsens

mycket som är ...

Så sjukt trött på vissa saker.. är så trött på den här staden.. har sagt det jätte länge nu ..vill igentligen flytta.. men försöker med killen igen , det har varit så bra , men så kan dom här stunderna komma då det inte är lika bra.. gillar inte det, gillar inte känslan att inte kunna veta vad som ska hända och vart man är på väg igentligen , slutet eller bara början av vägen?

Skönt med helg.. men på måndag blir det slit igen.. har nog gjort intresseanmälan på varenda fastighetsbyrå i stan.. men bara fått en visning.. tackat ja till lägenheten.. den var fräsch men gillade inte tapeterna.. blir till o tapetsera om , det har man ju gjort ett antal ggr förr..


Älskar min lilla bebis .. ska lägga in bilder på han när jag får chansen , liten kinesisk nakenhund blandis med jackrussel.. temperament har han , kaxig som få , men helt underbar!

Hundvakt ikväll till mammas hund , hon ska ut kväll , glad för hennes skull , hon brukar inte vara ute så ofta , kul o se att hon gör något iaf :)

jag själv var ute igår ,sjökrogen , med maria o co ..

varit ganska sliten idag, men det får man ta.. skönt med hemma kväll ..

åhå..

Skriver väll ett inlägg då .. Kommit hem ifrån skåne precis.. jobbat o slitit som ett djur .. känns så bra.. allting känns så bra nu.. Har dig tillbaka och det är underbart.. har saknat detta så jävla mycket och nu är det äntligen på rätta vägar..

Jobba på onsdag , ska bli spännande och se vad det är jag ska göra ..

Kikat på blocket efter en liten vovve.. vill så gärna ha en liten sprätt.. Funderar på vilken ras som är bra, chihuahua eller kanske en mops , en blandis ? ... ja vi får väll se..

RSS 2.0