27/2

Blev väckt av mormor imorse , Hon ringde och skrek att mamma var döende.. jag fick ju världens panik och ringde mamma på en gång.. Hon sa att mormor börrjar bli senil och att jag inte behövde oroa mig.. Kan inte sluta oroa mig dock..Det är hemskt hur fort man kan bli sjuk när man blir äldre.. Älskar min mamma och mormor!


Sen bar det av ner till stan förbi mamma en snabbis bytte om och gav mamma lite knäck som jag o rasmus bakat kvällen innan.. Träffade carro på stan vi "lunchade" på stugan ..

Godaste lasagnen!












 Carro med  sin Tacostallrik!





Kaffekaffekaffe! Har aldrig varit något fan av kaffe, Men har lärt mig att dricka de
 o tycker faktiskt att det är rätt så gott! kanske inte det bästa för magen dock..




Sprang runt på stan et bra tag , systemet ,indiska, clasohlsson och konsum , var tvungen att handla lite plasttallrikar o bestick , paprika o sallad till styrelsemötet imorgon för djurens rätt.. Lämnade inn ett par skor för omklackning också!.. Fattar inte hur jag går , mina skor blir helt utslitna efter bara 1-2veckor.. Drygt!


På vägen hem så träffade jag på charlotta i rudbecksparken , Hon var ute med sina söta chihuahua Primus, Vi släppte hundarna lösa o snackade lite skit !






Tuff liten kille!=)







Kom till ale för ett tag sen.. lagar lite stroganoff.. ska få de klart o sen relaxa med ett glas vin o lite mat..

 Imorgon Därimot blir det galejj! 





26/2

Jaa idag har varit typ den segaste dagen nånsin haha.. städat hos ale en snabbis o sen spelat lite...

Fick ett samtal av någon club ifrån sthlm som ville att jag skulle komma o jobba dom hade fått något tips ifrån någon som dom inte vill säga vem det är haha.. jaja iallafall så hoppas jag på något seriöst, ska på intervju här i västerås om det blir något..


Rasmus är här , vi har bakat knäck haha , GOOOTT!!

In the making.






Vi sitter o väntar på att dom här ska stelna !





Rasmus sitter o försöker sig på GTA haha asroligt att lyssna på.. Jag sitter o renskriver intervjuerna finally klar med det!=)




23/2

Emma har varit här , tog en kaffe o drog ner till stan för intervjuerna , Det är inte många som vill synas nuförtiden,Om det handlar om 5 minuter i rampljuset skulle jag lätt göra det, men som sagt inte många som ställde upp..de va kul o höra vad folk känner inför lågkonjukturerna , inte många som känner av det,Jag känner därimot av det , allt är ju så mycket dyrare!

Emma:)






Vill sälja min klocka, andvänder inte den ändå har så många andra klockor,Köpte den i Usa när jag jobbade i en juvelbutik ,Den kostade i orginalpris ca 700 dollar fast jag fick köpa den för 400 dollar..Det är en Esq Swiss, Dom säljs inte i Sverige iaf enligt nymans ur..Det är Äkta diamenter runt klockan och i uret. Så Om Någon är intresserad,skriv i kommentaren kontakt osv..Jag vil sälja den för 2000kr eller högst bjudande :)






...


Är helt uppe i varv , har druckit typ 3 koppar kaffe.. skulle vilja gå på million stylez idag , men orkar inte med krogen här i västerås, det suger..  Blir bara lungt , ska väll kanske gå hem till ale eller så sover man hos mamma ikväll..





25/2

Kommit till mamma precis , har städat lite ibland mina väskor.. o hittade

Den här :) lovley!





Har precis badat lilla jack också..han va alldeles svart efter promenaden så de va ett måste!







såå söt..





precis 23/2

Nu tänker jag inte säga vad som ska hända i förväg för mina dagar ser fan inte ut som jag planerar dom ändå.. Batteriet dog på diggen så det vart inga intervjuer haha fan..Istället vart det lite firande med ale på jensens , kan inte säga varför hehe;Pän..

Vart så jäkla mätt så tog maten i en doggy;)




Såhär såg jag ut efter lite brainshrinking ..;) PIGG O KRY AS ALWAYS!




Imorgon är diggen laddad o klar , blir många bilder osv...




Folk måste förstå att dom duger som dom är, alla har så höga förväntingar nuförtiden..Tycker att man borde sätta delmål istället för att satsa på det största och sen känna att ajfan klarar jag verkligen av det här?

Att lyckas med någonting är en schöön egoboost..Det är det bästa jag vet, efter all Kärlek och Sex såklart! ;D

see ya imorgon!

24/2

Lite nervös faktiskt, ska springa på stan själv o intervjua folk alldeles strax..






Igår kväll vart det pannkakor.. ja orkade inte stå o vänta på att dom skulle bli klara , så satt mig ner med min stekspade.






Idag som sagt ska man ner till stan o sen har ja tid me min psykolog .. ska bli skönt att få rensa huvudet lite!


23/2

Har sportlov.. så försöker konstant hålla mig upptagen o sysselsatt..kanske har blivit en vana?

Skulle ha träffat emma idag tagit en fika , men hon fick bilproblem så vi ska ses imorgon istället , hade tänkt o fixa intervjuerna för bjuty.se idag också men det gör jag imorgon...

Varit hos mammsen.. 


Jackie försöker sno åt sig min påse med kakor!

1.



2.




han blir helt paff att han inte  får dom ,då han är va att få som han vill!

.




Är vi lika?(mammsen)=)





Fick den här idag av henne, lite söt tycker jag, annars så brukar hon inte lyckas haha..






lite segoo...





aa inte länge man orkar vara sådär allvarlig...




tog mitt pick o pack o gick hem till ale igen.. sitter här nu o läser menu design tidningen.. har hittat något jag verkligen vill ha ...graow 





alltså jag känner inte att ja har något intressant att säga mer haha.. har faktiskt inte hänt så mycket idag bara chill:)


haha

"idag så har man vaknat och fått sovit"?! haha whaaaat??? tankespridd..



Igår så kom ju rasmus förbi , ska lägga in bilder ifrån igår kväll , han inte göra det igår..



Rasmus har precis kommit in.



Efter mycket, vad ska vi göra ?  Så bestämmer vi oss för att gå ut...


Sminkning på G.







På väg i trappen.













Vi kommer ut och ser...



EN SNÖÖÖSTORM!!!




Vi vänder på klacken o går in igen, det var inte värt att bli helt insnöade för en kväll på krogen..







Idag iallafa så har jag inte gjort så mycket, jag o ale tog oss till ica, köpte lite mat o bananer så jag kunde baka


....banankaka :D




ping!!  klart :)






Ale somna i soffan , så jag tog sällskap av 

MR JINX!






Men sen så tyckte Mr jinx att vi skulle väcka pappa!!






Mr jinx har fått ett vykort från farbror john!!:)






Tog lite bilder på saker i ales lägenhet som jag bara tycker är sååå snygga!!






Nya stolar som tog oss ett jävla bra tag att montera ihop , vi va alldeles svettiga efteråt,IKEA humm...Men snygga är dom!






Ikväll blir det bara chill men kaka o film , o en massa spelande ..

Farcry 2.




sååååå..

Idag har man vaknat o fått sova lite , sköönt..



Här testar ale kameran , Pryligt det ser ut :)







Sen vart vi hungriga efter att ha städat hela lägenheten , Moppat golv osv..



 Jag i soffan,  försöker komma på vilken pizza vi ska äta , Det vart en oxfilé  Gorgonzola!





Jag tog också ett test kort haha , på ale.. kolla in hans söta strumpor!





Senare så bestämde jag mig för att ta mig till mamma, Som vanligt tycker hon att jag blivit för smal och försöker packa på mig en massa godis haha!






Mums!





Förstår mig inte på hur man lägger upp videos här än , så det får duga med bilder på min söta vovve!





Han vart lite trött ..





Och sen "för att vara som alla andra bloggare" så var jag ju tvungen att ta kort på minst ett klädesplagg, Det vart en sko !!







Ja, nu får de räcka tills vidare.. Ikväll så jobbar ale som vanligt , så hänger nog med rasmus ikväll , vi har alltid så kul , Han är nog den ända personen som förstår sig på mig av mina vänner, kan verkligen vara mig själv med honom!

janu..

Nu ska man bli bättre på att blogga, mera bilder osv.. Fått en bra digital av ale yeey=))) Ska fota allt haha , ska bli som john! ;D haha

18/2

Carro fyller idag grattisgrattis!

ååå glömde kabeln till ipoden hos ale ..aja hämtar ikv?

skolan idag.. gillar inte samhäll , han bara pratar o pratar inga böcker har vi heller till den lektionen..men idag var faktiskt lite intressant , vi diskuterade om ekonomin..

Ska försöka fixa föredrag på fryx, hoppas dom går med på det!

Ikväll är det trubadur kväll på silk , funderar på att gå på det , hoppas bejbi vill följa med han e ju ledig ikväll .. men om man jobbar på krogen så kan jag förstå att man hellst vill vara hemma på sin lediga dag!

ska fixa mina naglar nu så man får de gjort också!

17/2

trevliga tisdan.. ehum.. Hade en sån hemsk dröm inatt om otrohet igen , blir galen den var så verkligen och jag anstränger mig verkligen för att inte vara svartsjuk , drömmen gjorde det inte lättare haha..Har ingen anledning till att vara svartsjuk , varför är man det då?? Är det kanske rädslan att förlora någon man verkligen älskar ?

Fick en ide om lägenhet idag.. mamma ska flytta ifrån sin lägenhet som är mitt i stan o ganska stor.. jag står på den också..Kanske borde ta över den.. ska då bo med rasmus isåfall!:) Kommer bli kul fan!!

Ska röra på mig upp till fryx så fort jag får mitt godkännande av djurens rätt, kolla om man kan få hålla ett föredrag där..Har gått med , det är jättekul att få "jobba" för dom:)

Funkar drömfångarna??








fredag den 13onde

uhuh justja tur att ja glömmer att det är 13onde idag annars så hade ja haft otur hela tiden bara för de.. men min dag idag har varit superbra..varit på ridning imorse fyfan va kul det va ska fortsätta med det..har varit i skolan en stund o sen hem o jobbat .. med i Djurens rätt ,styrelse möte igår mycket att göra med det..men det är det absolut värt det!
var på havana bar igår på bluemoon inte lika bra som förra torsdagen men det var bra! =)

Jag är så TRÖTT på ordet TRÖTT.. fyfan är de det ända vi kan , att vara trötta och sen hela tiden skylla på det, varför är du så hängig? jag är TRÖTT.. varför är du så tyst?Jag är TRÖTT. Varför är du sur?jag är bara TRÖTT.

people wake up then!!!


sitter o faktiskt saknar en puss av min nallebjörn!:( Han är på sthlms fashion week..men ikväll blir de en massa goos inte så långt kvar tills dess!iiiih

jahapp

ringde idag en tredje gång till riksbyggen o pratade med den otrevlige eva.. fortfarande inte pratat med hyresvärden..då går jag personligen till humlegatan o tar reda på vem hyresvärden är eftersom hon vägrar ge mig dennes nummer.. ger inte upp!!

Imorgon är jag ledig fast igentligen inte, har  lite grejjer som måste göras perfekt dag.

skolan idag o försäkringskassan,o dessutom mimer men års kö.. har varit  o kikat på carros lägenhet o hämtat mina saker.. fint hon har det.. hos mamma nu snart kommer ale ska ut o gå långpromenad i snön skönt o tyst o ljust!

funderar på om ja ska ta med mig teori boken orkar jag det?






9/2

den här helgen har gått så jävla snabbt .. det är alldeles vitt ute nu  sköönt borde vara så är hela vintern  men nej..bara slask o slask ..  hoppas de håller i sig för då ska ja o ale åka pulka o göra snögubbar!! haha..

västerås är en ghettostad föfan..blir ju bara mer o mer krim här.. pallar inte bo kvar här snart tråkigt finns inget att hämta här snart..

"citat" ifrån ale i luren : Du är Snuffis!

iih de ska bli mitt favvo ord!

5/2

jävla bitterfitta , ringde idag till företaget som håller i lägenheten som jag ville ha , tidigare sa hon att jag skulle ringa på torsdagen för att hon skulle prata med hyresvärden först. Ringer nu på morgonen hon e skitsur o säger till mig nej jag har inte pratat med honom än du får ringa nångång nästa vecka! nångång nästa vecka?! vafan sköt ditt jobb då din slöa jävel.. Ska ringa o tracka henne imorgon också , tamefan ska ha lägenheten!!!

Ska på jobbintervju snart på sector alarm.. måste ha ett extrajobb på sidan av skolan så man kan ha lite bättre ekonomi.. har signat upp mig på teori måste ta körkort snart.. o så ridning på fredagar har hört att man får ett snygg ass utav det.. ddet ska bli väldigt intressant, jag på en häst kan ni tänka er ?

Har varit i plugget hela morgonen tills nu , pluggat matte, första gången nånsin har jag fått en lärare som får mig att förstå matte ..! vart har du varit  hela mitt liv?! haha..

Ikväll blir det väldans trevligt, blir utgång ,habana på bluemoon , med ale levent o sofia :) De värsta är vad i helsike ska jag ha på mig , hade redan svårigheter med att klä på mig till skolan idag! gosh måste sluta fixera mig så mycket!

Självförtroende är inte detsamma som självkänsla! Tänk på det! Kolla in i spegeln varje dag och så om du måste ljuga så säg till dig själv att Jag är bra jag är snygg jag är vacker!! Mer om detta kan ni läsa i boken som jag nyss har påbörjat Mia törnblom självkänsla nu!

kap!

aa..hittade .. lr inte jag utan ale hittade en skitsnygg trench?coat på tessie idag..den gick på 358 fastän orginalpriset var över 1000 kr det var ett rejält kap:) hittade ett par assnygga stövlar till också !.. dessutom har jag hittat en lägenhet haha.. vilket flyt jag har haft idag!=) de ända ja vart lite sne över att inte min miljon fanns där när jag skrapade min trisslott idag , min dröm stämde inte!! hehe..

Mitt boktips : en bok av mia törnblom , så dumt! heter den.. den borde ni köpa ruskigt bra!








storstädat min garderob.. saker jag hittade som jag inte ens visste att jag hade:)

Jag o ale funderar på att åka o bo på ishotellet i jokkasjärvi , det verkar så jävla mysigt.. fårse om ekonomin tillåter bara..jäkla tider de  är nu blir galen..men kan ändå inte låta bli att shoppa..blir ju deprimerad annars haha.. saker är alltid kul o ha, men som ale säger man tröttnar på att ha en massa grejjer tillslut..det stämmer nog..?








Min mobil är tillbaka iallafall, tur jag hade..

31/1

jaaa..igår så vart de liiiite för mycket dricka, jag o clara var på silk på 90-tals festen me dr bombey o tommys hejdå fest för att han skulle till egypten o jobba..hade skitkul , fastän kvällen slutade med att jag tappade bort mina pengar mobil o smmink..o hångelparty med en tjej precis när killen kom innanför dörrarna till silk hahahahhah hur lyckas man med saker jag lyckas med..kunde ha varit mycket värre..

dagens fråga.. <Skulle ni klassa det som otrohet<? 

Vet inte själv riktigt..skulle nog bli rätt paff om jag såg min kille hångla med en annan kille iallafall haha!




Clara och jag börjar bli lite vilt!





Jag och Tommy woho!

RSS 2.0