regn o rusk

sitter här i morgonrock fryser..hade precis strömavbrott..
trodde konrad hade sitt hor o hallick parrty idag men det var visst den 21a så ikväll bär de iväg till killen o senare hem till en killkompis dricka lite vin och utgång(maybe)..ush har ingen lust att gå ut i de här vädret..

ja jag är en öldrickare:)


naw



Visst är dom söta!(jack&kicha)

13/11

Igår så träffa man carro skulle hjälpa henne med hennes pappa som inte mår så bra , vi var där o höll han sällskap ett tag..Efter det åkte vi hem till henne... orkade inte dricka tog bara ett par klunkar..10or var det så dom smaka skit.. tog en taxi ner på stan efter en massa fix..är så trött på västerås krogar känns som om det aldrig händer något nytt..samma jävla skit hela tiden, är väll så med "småhålor"..men skulle ändå inte kunna bo i en stad som sthlm gillar inte atmosfären där.. iaf så var vi på tabasco där man träffa på johanna o johanna m.flera .. bra musik var det iaf:P efter en tråååkig timma på tabasco så drog jag o carro till pitchers hon tog en bärs satt o snacka lite med personalen (carro jobbar där)... När kl började närma sig halv 2 tiden så bestämde jag mig för att dra till min gullrumpa som jobbade på konrad den kvällen(dj).. Carro beslutar sig för att följa med men väl framme så släpper dom inte inn henne pga av att hon var för onykter.. efter en het argumentation utanför konrad så bestämmer jag mig för att gå in ändå.. stog o dansa i dj båse med älskling tills stängning sen bar det hem till honom..decka direkt nästan..Idag var inge roligt skulle gå hem i regnväder o slask i klackar..woho va skit trött ÄR skit trött (fastän man inte drack nå mycke alls).. Ska leta lägenhet nu ..fan asså det är ju nästan omöjligt att hitta en bra lägenhet, finns ju inga som vill hyra,blir så arg..vill plugga nununu , kurserna börjar i januari kan inte vänta!:) Ogud vilket meninsglöst inlägg ser jag nu..äsh.. orkar inte skriva nå mera känner ingen inspiration justnu allt e så gråttgrått!

Carro&jag.


En början

Kommit igång med den omtalade bloggen.. Sitter o dricker mitt kaffe vågar inte riktigt skriva om allt ännu involverar ett antal personer i mitt liv ..kan ju säga att det är så verkligt som det kan bli..vill igentligen göra en videoblogg..menmen..

Lite tilltuffsad efter nattens mardröm..(drömde om otrohet,vad i helvette ska det betyda?!)

Hur ska jag börja .. jo mitt liv har varit upp och ner men mestadels ner.. det är inte förens nu jag verkligen har börjat om från ruta ett och det är otroligt svårt att bryta kontaker och leta ny lägenhet skaffa körkort jobb osv..Lever just nu hos min kära mamma har dock inte bott med henne på ett bra tag .. har varit sambo med min söta ibland lite elaka pojkvän alejandro .. funkade inte på det sättet jag trodde det skulle funka , måste verkligen bygga nånting själv innan jag flyttar ihop med någon , men jag tycker det är så jobbigt att vara ensam är så van att ha nån där..min nuvarande pojke har jag varit med i 9 månader mitt första och längsta förhållande faktiskt..trodde inte man kunde älska någon så här..

Ska fylla 20 i juli förväntar mig inte att något stort ska hända förutom att jag kommer bo på systemet haha nejdå..

Har en liten snutt till hund en shihtzu han är världens sötaste..han ska bli pappa snart med en liten tax..ska få en valp kommer inte kunna sälja den!

vad mer.. har en otroligt o-ordnad garderob just nu , ska fixa den idag om jag får tid .. lägger ut bilder sen..

Nu struntar jag i att skriva mer om vad jag har gjort förut och fokuserar från dag till dag istället:)


 

Turkiet på baren(med killen)

på baren(killen och jag)


RSS 2.0